À LA CARTE
PŘEDKRMY
-
SALÁT S KUŘECÍM
Baby římský salát, kuřecí křídla, pěna na způsob Caesar salát, krutony z bricku
- 400 Kč
-
RYBÍ SALÁT
Lososový pstruh z Nové Vsi, marinovaný rebarborou, carpaccio z fenyklu, majonéza s chřestem
- 430 Kč
-
TATARÁK
Z pravé svíčkové, topinky z kváskového chleba, kvašák & hlíva z grilu, konfitované žloutky s harrisou
- 480 Kč
POLÉVKY
-
VÝVAR
Kuřecí vývar, knedlíček z droždí, pórku a pohanky, zelenina
- 280 Kč
-
RYBÍ
Krémová rybí polévka se šafránem, žampiony a štičími knedlíčky
- 280 Kč
-
THAI CURRY
Ostrá polévka s krevetami, kokosovým mlékem a koriandrem
- 430 Kč
HLAVNÍ CHODY
-
ŘÍZEK
Smažené králičí stehno marinované v podmáslí, vídeňský bramborový salát s jarní zeleninou
- 470 Kč
-
VEPŘOVÉ-KOPROVKA
Do růžova grilovaná vepřová pluma, kedlubny na smetaně s koprem, nákyp, pohanka
- 510 Kč
-
SVÍČKOVÁ
Hovězí top blade na smetaně, houskové knedlíky, kompot z brusinek
- 520 Kč
-
KUŘE-MRKVIČKA-HRÁŠEK
Roláda z kukuřičného kuřete, krémové pyré z karotky, ragú z hrášků a nových brambor
- 540 Kč
-
TELE NA TALÍŘI
Variace z telecího lýtka, drštěk, jazyku a brzlíku, šťáva se smrži, bramborová kaše
- 560 Kč
-
JEHNĚČÍ
Pomalu tažené jehněčí kolínko, labneh s mladým česnekem, špenát, bramborové taštičky plněné sýrem a rajčaty
- 580 Kč
-
STEAK
Z hovězí svíčkové (200g), pepřová omáčka z kampotských pepřů, salsa z cukety, rajčat a kapary, konfitované brambory grenaille v hovězím loji
- 930 Kč
DEZERTY
- Mražený císařský trhanec s mandlemi, jahody, rebarbora
- 260 Kč
- Otevřený větrník, plátky listového těsta prokládané krémem, čerstvé ovoce
- 280 Kč
- Čokoláda & lískové oříšky z Piemontu
- 300 Kč
- Tvarohové taštičky plněné povidly, jahody, strouhaný tvaroh, frgálová zmrzlina
- 310 Kč
DOMÁCÍ ZMRZLINY A SORBETY
- - Vanilka, čokoláda, slaný karamel, oříškové máslo
- 90 Kč
- - Mango, rybíz, jahoda, citron, lesní ovoce
- 90 Kč
DEGUSTAČNÍ MENU – CHUŤ BESKYD
-
PAŠTIKA - PAŠTIKA - Paštika z hub, hlíva & kvašák z grilu, semínkový chléb
Miura sekt, Riesling Classic, Vinařství Michlovský, 2016
- 240 Kč
-
BÝČÍ ŽLÁZY - Zadělávané býčí žlázy s jarní zeleninou, majoránkou, malý langoš
Pinot Blanc, Vinařství Gurdau, 2022
- 290 Kč
-
KYSELICA - Krémová polévka s bystročickým zelím, salát z marinovaných vepřových líček s kmínovým olejem
11°, Pivovar Ogar
- 280 Kč
-
RYBA - Filet z lososovitého pstruha z Nové Vsi na másle, sós na způsob hlávkový salát, pohanka
Ryzlink Vlašský, "Zimní Vrch", Vinařství F. Mlýnek, 2023
- 640 Kč
-
KACHNA - Kachní prso na medovině, chřestové zelí, bramborové šulánky s brynzou
Pinot Noir, Vinařství Sůkal, 2022
- 590 Kč
-
Sýry z farmy, kořeněná marmeláda z lilku
Cabernet Sauvignon-Merlot, Vinařství F. Mlýnek
- 230 Kč
-
Knedlíček plněný mákem, krém z mučenky
Juveano, Vinařství J.Stávek, 2019
- 360 Kč
VEGETARIÁNSKÉ DEGUSTAČNÍ MENU
- PAŠTIKA - Paštika z hub, hlíva & kvašák z grilu, semínkový chléb
- 240 Kč
- SALÁT - Kozí feta smažená v křupavém těstě, salát, chřest v majonéze, polosušená rajčata
- 290 Kč
- HRÁŠKOVÁ POLÉVKA - Krémová polévka z hrášku, máta, labneh, vejce 63°, krutony
- 260 Kč
- TĚSTOVINY - Pirohy-taštičky plněné kozím sýrem z farmy, sós na způsob hlávkový salát
- 400 Kč
- STEAK - Steak z korálovce, zeleninový demi glace se zeleným pepřem, pohanka, salsa z cukety, rajčat a kapary
- 600 Kč
- Sýry z farmy, kořeněná marmeláda z lilku
- 230 Kč
- Knedlíček plněný mákem, krém z mučenky
- 360 Kč
Cena za 5chodové menu 2000 Kč
Cena za 5chodové menu s doporučenými nápoji 3000 Kč
Cena za 7chodové menu 2400 Kč
Cena za 7chodové menu s doporučenými nápoji 3500 Kč
Cena za 5chodové vegetariánské menu 1600 CZK
Cena za 7chodové vegetariánské menu 2200 CZK
(v) vegetariánské
Menu pro Vás připravil
Michal Göth a & MIURA tým
Degustační menu lze objednat do 19:30