MIURA VELIKONOCE
Oslavte svátek jara v Miura hotelu.
18. 4. - 21. 4. 2025
Užijte si prodloužený víkend v Beskydech v unikátním designu MIURA hotelu.
Můžete se těšit na Velikonoční menu Michala Götha!
VELIKONOČNÍ MENU
Předkrm:
Sulc z králíka a špenátu, malý salát s bylinkami
340 CZK
Polévka:
Selská - krémová polévka s kedlubnou, flíčky, pohankou, srdíčka a klobása
160 CZK
Hlavní chody:
Kůzlečí ragú, jarní zelenina a bylinky, jasmínová rýže
490 CZK
Jehněčí kolínko, špenát, labneh s mladým česnekem, taštička plněná horským sýrem a rajčaty
580 CZK
Dezert:
Větrníkový dort s vanilkovým krémem
230 CZK
rezervujte si stůl na tel. čísle 558 761 100 nebo na info@miura.cz