MIURA VELIKONOCE

Oslavte svátek jara v Miura hotelu.

18. 4. - 21. 4. 2025

Užijte si prodloužený víkend v Beskydech v unikátním designu MIURA hotelu.
Můžete se těšit na Velikonoční menu Michala Götha!

VELIKONOČNÍ MENU

Předkrm:

Sulc z králíka a špenátu, malý salát s bylinkami

340 CZK

 

Polévka:

Selská - krémová polévka s kedlubnou, flíčky, pohankou, srdíčka a klobása

160 CZK

 

Hlavní chody:

Kůzlečí ragú, jarní zelenina a bylinky, jasmínová rýže

490 CZK

Jehněčí kolínko, špenát, labneh s mladým česnekem, taštička plněná horským sýrem a rajčaty

580 CZK

 

Dezert:

Větrníkový dort s vanilkovým krémem

230 CZK

 

 rezervujte si stůl na tel. čísle 558 761 100 nebo na info@miura.cz

Kontaktní formulář

*
*
*

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

APF Celadna Partner
×

Dárkový poukaz

Vyberte službu: