LANÝŽ-MIURA

Zveme Vás na vyjímečné lanýžové menu v podání Michala Götha a jeho týmu. Zažijte jedinečné menu v MIURA restauraci, to vše navíc doplněno o vína ze společnosti ERAWINE. , kterou zastoupí sommeliér Ronald Exenberger.

Už o víkendu 22. - 23. 11. 2024.

Počet míst je omezen, neváhejte tak s rezervací stolu!

Amuse bouche pro 2 osoby
Hovězí tartar s lanýžem, brie nadívané lanýžem, marinované carpaccio s lanýžovou majonézou
800 CZK
Metodo Classico Alta Langa Extra Brut 2019, Ettore Germano, Piemonte

Polévka:
Bramborový krém s pórkem, telecí brzlík, lanýž
560 CZK
Roero Arneis 2021, Bruno Giacosa, Piemonte

Teplý předkrm:
Čerstvá raviola, lanýžový tvaroh, horský sýr, tekutý žloutek
610 CZK
Barbera Il Cerreto 2016, Roberto Voerzio, Piemonte

Hlavní chod:
Perlička a lanýž - variace z perličky, omáčka perigord, bramborové nočky s hřiby, kapusta
820 CZK
Barbaresco Ovello Magnum 2013, Cascina Morassino, Piemonte

Dezert:
Zmrzlinové tartufo s čokoládou
320 CZK
Moscato D'Asti 2022, Cerreto, Piemonte

Menu bude složeno z bílých lanýžů z Piemonte.

 

APF Celadna Partner
×

Dárkový poukaz

Vyberte službu: