LANÝŽ-MIURA
Zveme Vás na vyjímečné lanýžové menu v podání Michala Götha a jeho týmu. Zažijte jedinečné menu v MIURA restauraci, to vše navíc doplněno o vína z vinařství ERAWINE.
Už o víkendu 22. - 23. 11. 2024.
Počet míst je omezen, neváhejte tak s rezervací stolu!
Amuse bouche pro 2 osoby
Hovězí tartar s lanýžem, brie nadívané lanýžem, marinované carpaccio s lanýžovou majonézou
Polévka:
Bramborový krém s pórkem, telecí brzlík, lanýž
Teplý předkrm:
Čerstvá raviola, lanýžový tvaroh, horský sýr, tekutý žloutek
Hlavní chod:
Perlička a lanýž - variace z perličky, omáčka perigord, bramborové nočky s hřiby, kapusta
Dezert:
Zmrzlinové tartufo s čokoládou