LANÝŽ-MIURA
Zveme Vás na vyjímečné lanýžové menu v podání Michala Götha a jeho týmu. Zažijte jedinečné menu v MIURA restauraci, to vše navíc doplněno o vína ze společnosti ERAWINE. , kterou zastoupí sommeliér Ronald Exenberger.
Už o víkendu 22. - 23. 11. 2024.
Počet míst je omezen, neváhejte tak s rezervací stolu!
Amuse bouche pro 2 osoby
Hovězí tartar s lanýžem, brie nadívané lanýžem, marinované carpaccio s lanýžovou majonézou
800 CZK
Metodo Classico Alta Langa Extra Brut 2019, Ettore Germano, Piemonte
Polévka:
Bramborový krém s pórkem, telecí brzlík, lanýž
560 CZK
Roero Arneis 2021, Bruno Giacosa, Piemonte
Teplý předkrm:
Čerstvá raviola, lanýžový tvaroh, horský sýr, tekutý žloutek
610 CZK
Barbera Il Cerreto 2016, Roberto Voerzio, Piemonte
Hlavní chod:
Perlička a lanýž - variace z perličky, omáčka perigord, bramborové nočky s hřiby, kapusta
820 CZK
Barbaresco Ovello Magnum 2013, Cascina Morassino, Piemonte
Dezert:
Zmrzlinové tartufo s čokoládou
320 CZK
Moscato D'Asti 2022, Cerreto, Piemonte
Menu bude složeno z bílých lanýžů z Piemonte.