HUSÍ MENU
Vyzkoušejte naší tradiční nabídku svatomartinské husy. O víkendu 8. - 11. listopadu 2024 přijďte ochutnat jedinečnost v podání šéfkuchaře Michala Götha a jeho týmu.
AMUSE BOUCHE:
Paštika z husích jater, pletýnka s mákem a sezamem, brusinky, mandle
POLÉVKA:
Husí kaldoun-krémová polévka s droby, a masem, zelenina, houby, tmavá palačinka
HLAVNÍ CHOD:
1/4 pečené husy s jablky, bílé kysané zelí, červené zelí s vínem, kedlubnové zelí, lokše, houskový kynutý knedlík, opečený bramborový knedlík
DEZERT:
Perníková roláda z dýně, ořechy, smetanový sýr
Jako doprovod se bude podávat martinský ležák z Pivovaru Ogar. Od 11. listopadu bude v nabídce také Svatomartinské víno